Selecteer een pagina

Reviews

Bedankt voor de perfecte service Hans, wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Super bedankt en wij zullen hier op het park veel reclame voor je maken.

– Mark Jenkins –

Las Collinas Golf and Country Club Orihuela

Thank you very much for coming all the way to Pulpi to install a Quooker. Finally we can enjoy chilled water from the Quooker again, just like at home in London.

– Carol Marks –

Pulpi.

Es ist sehr schön, dass Sie den ganzen Weg von Moraira zu uns gekommen sind, um das Problem mit unserem Quooker zu lösen. Dein Service ist besser als der Beste!

– Mathilde –

Oropesa Del Mar.

Hans has installed a Quooker in our showroom. He was on time, works neatly and explained to us how the Quooker works. We can only say that Hans is truly a professional. From now on, all Quookers in our kitchens will only be installed by Hans.

– Jorge Sanchez –

Benissa

Omdat wij in Belgie ook een Quooker in onze keuken hebben wilden wij graag in onze nieuwe keuken ook weer een Quooker. Helaas waren er problemen na de installatie en nadat wij dit hebben gemeld bij Quooker Barcelona kwam de volgende dag al een monteur. De Quooker bleek niet goed te zijn aangesloten, Hans heeft de Quooker opnieuw geinstalleerd en eindelijk konden wij genieten van een perfect werkende Quooker. Great job Hans, thanks a lot!

– Jacques Maes –

Altea la Vella

Wij hadden het idee dat onze Quooker minder goed werkte als onze Quooker in NL. Nadat wij de advertentie van Quuick in de Week hadden gelezen hebben wij Quuick gebeld om te vragen of hij eens wilde komen kijken. Onze Quooker bleek verkeerd te zijn aangesloten en is door Hans opnieuw geinstalleerd. Wij zijn super tevreden over onze Quooker die dankzij het vakmanschap van Hans nu eindelijk goed werkt.

– Willem van Zandbergen –

Alicante

“Hans is een perfecte en meedenkende professional, die naast het vakkundig en snel installeren van een quooker, ook het gewenste totaalplaatje rond keukens overziet. 

Dank zij hem hebben we – via zijn uitstekende contacten – gerealiseerd dat zeer binnenkort de keukenapparatuur wordt vervangen waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Ook daarin hebben we het volste vertrouwen, omdat de voorbereidingen al hebben plaatsgevonden.”

– Willem Jan Jacobs –

Soest

“Super korte levertijd en vakkundige installatie”

– anoniem –

Bussum

“Heel veel dank voor de service, deskundigheid en prettige communicatie”

– Ellen Blom –

Amstelveen

“Mijn vrouw en ik willen jou nogmaals bedanken voor de prettige en goede service aan onze Quooker  en het snelle helpen. Wij voelen ons zeer geholpen.”

– Germa en Wilco van Dijk –

Huizen

“Dank voor het goede werk Hans!”

– Ronald Pijnenburg –

Bussum

“Wij zijn zo ontzettend blij met onze nieuwe Quooker en Cube, heel erg bedankt voor het goede advies en de snelle levering. Al onze mail en ingesproken berichtjes werden nog dezelfde dag beantwoord, dat maak je vandaag de dag niet vaak meer mee. En dat je zo netjes werkt en al het restmateriaal meenam vinden wij echt top, chapeau!”

– Anoniem –

Blaricum

“Hans heeft volgens afspraak de Quooker geïnstalleerd. Helemaal tevreden met het resultaat!”

– Liesbeth te Riet –

Utrecht

“Hans is zeer betrouwbaar. Werkt snel en nauwgezet. Was met 1,5 uur klaar.”

– Mary Kastermans –

Hilversum

“Goede betrouwbare man. Heeft goed werk afgeleverd.”

– Robert Krommenhoek –

Leusden

“Voor de aanschaf en plaatsing van een Quooker hebben wij contact opgenomen met Hans. Hans staat paraat voor zijn klant! Soepel contact, conform afspraken, correcte plaatsing. Na de plaatsing neemt hij contact op voor eventuele vragen en/of onduidelijkheden.

Al met al top en zullen Hans zeker aanbevelen!

– Joris Postma –

Bilthoven

“Hans heeft bij mij een fornuis en inbouwafzuigkap geïnstalleerd. Alles helemaal goed en volgens afspraak uitgevoerd. Ik kan hem bij iedereen aanraden!”

– Peter Broeder –

Zeist

“Goed en betrouwbaar!. Bij ons heeft Hans onlangs een Ring deurbel met camera’s geplaatst. Super netjes gemonteerd en alles werkt perfect.”

– Anoniem –

Leusden

“Hans reageerde vlot, helder en volledig. Er was snel een afspraak gemaakt, op korte termijn! (hij kon eerder dan ikzelf ;)) Hij werkte netjes, loste problemen goed op en pakte ook een last minute klusje meteen op. Zeker een prettige samenwerking, aanrader en ik sluit niet uit dat we hem nog eens bellen voor een klus!

– Anne van Midden –

Soest

“Verzoek was om even naar onze afzuigkap te komen kijken, omdat deze eigenlijk weinig deed. Hans kwam hij met een mooi voorstel, waarbij goed met onze wensen werd meegedacht. Een paar dagen later stond Hans keurig conform afspraak op de stoep met de nieuwe afzuigkap. Deze was binnen een mum geïnstalleerd. Het leuke aan Hans is ook dat hij geen standaard klusjesman is.”

– Edwin van der Teems –

Harderwijk

“Wij zijn erg tevreden met het werk van Hans Striekwold van Quuick, voor de gesponsorde levering en plaatsing van een Quooker. We zijn enorm blij dat wij als goed doel een Quooker cadeau hebben gekregen! De communicatie verliep vlot als ook de plaatsing binnen 2 dagen! Er is zeer netjes gewerkt en ook alles is weer netjes achter gelaten door Hans. We kunnen hem van harte aanbevelen!”

– Hulphond Nederland –

Herpen

Laat een review achter

Beoordeling

4 + 4 =

“Mijn ervaring met Quuick was goed. Meneer komt op tijd, werkt nauwkeurig en netjes.

– Familie Zeeman –

Blaricum

“De klus was snel geklaard. Hans pakt aan en weet snel z’n draai te vinden om de problemen op te lossen. Puik werk Hans, thanks!”

– Anoniem –

“Zeer netjes gewerkt, ben uiterst tevreden met het resultaat. Inmiddels al een volgende klus bij Quuick neergelegd n.a.v. de eerste ervaring.”

– Anoniem –

“Hans was heel goed. Goed advies gekregen. Nieuwe verlichting gekregen onder mijn bovenkeukenkastjes. Heb nu erg goed licht op mijn werkblad. De rommel werd netjes op geruimd. Mijn ervaring is uitstekend met de firma Quuick.

– Ria Huyskes –

Hoevelaken

“Hans heeft de klus perfect en netjes uitgevoerd. Ook was hij volgens afspraak mooi op tijd. De volgende klus ligt al weer in de planning. En ook die laten we doen door Hans. Een absolute aanbeveler!”

– Marcel van den Brink –

Amersfoort

“Hans van Quuick is een prettig en betrouwbaar persoon om in je huis te hebben voor de juiste klussen. Hij geeft de juiste adviezen en nazorg. Samen hebben we de juiste douche en Quooker oplossing kunnen vinden en binnen zeer korte tijd was alles geregeld en geïnstalleerd. Ik kan Quuick dan ook ten zeerste aanraden.”

– Jurriaan Wittenberg –

Amersfoort

“We zijn zeer tevreden over de Quooker en het advies voor het installeren van de Quooker. Hans werkt zeer netjes en volgens afspraak, een aanrader!”

– Renate Heemels –

Arnhem

“Met Hans is het prima afspraken maken.  Alles op tijd. Prima en netjes werk geleverd. Kan ik iedereen aanbevelen.

– Gerard Scholman –

Driebergen

“Hans heeft bij ons een Quooker Cube geïnstalleerd. Binnen een week na het geven van de opdracht was hij er al om hem te monteren.  Hans werkt erg netjes, maakt geen rommel en ruimt alles direct op. Wij zijn super tevreden en bevelen Quuick dan ook van harte aan.”

– W. Janssen –

Utrecht

0 reacties