Selecteer een pagina

Aanbod

Lees verder voor meer informatie over de aangeboden diensten van Quuick.

QUOOKER SPECIALIST

Quuick is “gecertifieerd” Quooker dealer en wij zijn trots om ons de eerste Quooker dealer van Spanje te mogen noemen. Wij leveren het complete programma van deze unieke kranen. Zo kunnen wij op de plaats van uw bestaande keukenkraan de Fushion of de Flex monteren. Beide kranen leveren koud- warm- en kokend water uit één en dezelfde kraan. Daarnaast is de Quooker uit te breiden met de Cube, die ervoor zorgt ervoor dat er naast kokend water ook gekoeld plat- en gekoeld bruisend water uit de kraan komt. Het water uit de Cube is van uitstekende kwaliteit maar nog belangrijker: drinkbaar! Ook voor het onderhoud of voor het oplossen van storingen aan uw Quooker bent u bij Quuick aan het juiste adres. Op de website van Quooker kunt u met behulp van een paar simpele stappen uw ideale Quooker samenstellen. Daarnaast kunt u zich uitgebreid laten informeren over de verschillende modellen en uitvoeringen. Uiteraard staat Quuick ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onze Partner: La Sobremesa

Twee ondernemers onder één dak en beiden klaar om in ons geliefde Spanje beide bedrijven voort te zetten, gebaseerd op drie belangrijke waardes die ons leven en werk kleuren: de liefde voor wat we doen, vriendschap die we koesteren voor wie het doen, en de hulp die we kunnen bieden om van het leven te genieten.

Mijn vrouw Carola runt haar bedrijf La Sobremesa met een breed scala aan diensten die jouw verblijf aan de Costa Blanca nog comfortabeler maken. Van private chef tot kookworkshops, van zorg voor jouw (vakantie) villa tot mooie tafeldecoratie. En Quuick verzorgt de technische ondersteuning voor de (vakantie)huizen. 

la sobremesa
la sobremesa homecare

HOUSE CARE

Quuick bezoekt regelmatig uw woning tijdens  afwezigheid. Wij checken gas water en elektra, controleren de meterstanden en zijn alert op storingen, gebreken en lekkages. Zodra wij iets zien wat niet in orde is wordt u direct geinformeerd en overleggen wij met u de mogelijkheden. Uiteindelijk bepaald u wat er moet gebeuren. Door jarenlange ervaring als servicemonteur en installateur zijn wij de juiste partner voor u. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

INBOUWAPPARATUUR

Vanwege het wereldwijde chiptekort zijn de levertijden van sommige apparaten enorm opgelopen. Daarom zijn wij de markt in Spanje  nog aan het verkennen en zijn alle leveringen op dit moment onder voorbehoud. Is uw inbouwapparaat aan vervanging toe en wilt u een modern, beter of zuiniger apparaat, wij bieden u de mogelijkheid om u hierover te adviseren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding welke wij weer verrekenen op het totaalbedrag op het moment dat u de opdracht bij ons plaatst. Wij zijn leverancier van o.a. Pelgrim, Atag, AEG, Bosch, Siemens, Neff, Miele, Gaggenau en Boretti. Geinteresserd?, informeer naar de mogelijkheden.

 

DRAADLOZE DEURBEL

Quuick levert draadloze deurbel installaties. Het voordeel van een draadloze deurbel is dat u bepaalt waar de deurbel hoorbaar wordt. Ook is het mogelijk om de deurbel op meerdere plaatsen tegelijkertijd in huis hoorbaar te maken, zelfs een mobiele deurbel welke u kunt meenemen naar de tuin behoort tot de mogelijkheden. Zo hoort u altijd en overal de bel zodra er iemand heeft aangebeld. Om een probleemloze werking te garanderen is een goede en storingsvrije Wifi verbinding een must. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

RAAM DECORATIE

Quuick kan u op verschillende manieren behulpzaam zijn. Zo kunnen wij alle vormen van raamdecoratie voor u inmeten zodat u zeker weet dat alles straks op maat wordt geleverd en past. Ook hebben wij ruime ervaring met het monteren van gordijnrail en gordijnroeden, horizontale jaloezieen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plissegordijnen en roljaloezieen. Maatwerk raamdecoratie vakkundig ingemeten en indien gewenst ook gemonteerd, dat is wat Quuick u kan bieden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

KLUSSEN IN + OM HET HUIS

Quuick kan u helpen met allerlei klusjes, bijvoorbeeld als u verhuist naar een bestaande of nieuwe woning. Wij hangen de verlichting voor u op en sluiten deze voor u aan. Ook hangen wij de schilderijen voor u op, zetten meubels en kasten voor u in elkaar. En zijn er nog andere kleine klusjes te doen, geen probleem; Quuick helpt u met vrijwel alle voorkomende werkzaamheden in uw huidige of nieuwe woning.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ONDERHOUD BUITENLAMPEN- EN TUINVERLICHTING

Quuick vervangt de lampen in u buitenlamp(en) en tuinlampen. Wij maken de lampen van binnen en buiten schoon zodat u weer voldoende licht heeft daar waar dit nodig is. Ook kunnen wij uw huidige buitenlampen vervangen voor LED lampen. Deze lampen zijn veel zuiniger en gaan daarnaast ook nog eens veel langer mee. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.