Selecteer een pagina

OVER mij

Hans Striekwold

Mijn naam is Hans Striekwold en in het kort zal ik mijzelf aan u voorstellen.
Nadat ik mijn opleiding “Elektrotechniek” had afgerond ben ik in 1980 gaan werken bij een Installatiebedrijf. Dit bedrijf was gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische- centrale verwarming- sanitaire- en ventilatie installaties. Het eerste jaar was ik hulpmonteur en werd vertrouwd gemaakt met alle mogelijkheden op het gebied van installatie techniek.

Nadat ik mijn militaire dienstplicht had vervuld ben ik weer terug gegaan naar dit bedrijf en heb 2 jaar gewerkt als cv monteur en loodgieter. Hierdoor heb ik alle benodigde ervaring opgedaan om servicemonteur te kunnen worden.

Mijn werkgebied werd geheel midden Nederland en mijn werkzaamheden bestonden uit het verlenen van service in de breedste zin van het woord. Het oplossen van storingen en onderhoud aan alle voorkomende technische installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Dit omvatte eigenlijk alles, het verhelpen van storingen, het uitbreiden van een elektrische installatie, het bijplaatsen van een radiator of het plaatsen en aansluiten van een wastafel of toilet.

In 1990 werd ik benaderd door een kennis uit Spakenburg met de vraag of ik de technische dienst in zijn bakkerij wilde opzetten. Een mooie uitdaging want dit was op dat moment de modernste bakkerij in Europa, volledig geautomatiseerd en met hier en daar al de eerste robots. Een complete werkplaats is er gekomen, alle essentiële onderdelen zijn op voorraad gelegd, monteurs werden aangenomen, onderhoudsschema’s en storingsrapporten voor het gehele machinepark werden gemaakt.

Na 5 jaar binnen te hebben gewerkt wilde ik weer naar buiten, de mogelijkheid om brood en koek op de markt te gaan verkopen kwam voorbij en ik besloot om marktkoopman te worden. Dit heb ik bijna 5 jaar met heel veel plezier gedaan. Uiteindelijk smaakte de commercie naar meer en ik kon mijn kennis van techniek en mijn communicatieve vaardigheden kwijt in de rol van keukenverkoper. De afgelopen 20 jaar heb ik dit werk met heel veel plezier gedaan en heb hierdoor enorm veel kennis en expertise opgedaan. Ik ben verkoper, bedrijfsleider en projectleider geweest en weet inmiddels zo goed als alles van keukens en apparatuur. Kennis en ervaring waar ik mijn klanten nu ook in een meer onafhankelijke rol bij kan helpen.

Het verlangen naar onafhankelijkheid, de dingen op mijn eigen manier te kunnen doen en de wens om echt tijd en aandacht voor mijn klanten hebben, maakten dat ik mijn bedrijf Quuick ben begonnen. Quuick staat voor service en kwaliteit. Quuick is snel en dat is wat u nodig heeft. Quuick refereert ook aan Quooker, de innovatieve kokendwaterkraan waar ik in geloof en gespecialiseeerd in ben. Ik ben weer thuis waar het ooit allemaal begon; het verlenen van service en het ontzorgen van mijn klanten met een zo kort mogelijke wachttijd.